Websites voor iedereen

Ontwerp en redactie van een website zijn nauw met elkaar verweven Als u regelmatig nieuws wilt plaatsen is een ander ontwerp nodig dan als u een ‘digitale folder’ uitbrengt, die een keer per jaar verandert wordt. Er zijn inmiddels vele standaard toepassingen, die echter wel op een eigen manier ingevuld kunnen worden. Hierdoor worden mooie websites voor iedereen toegankelijk, zonder hoge kosten.

Op deze website treft u een aantal voorbeelden aan, er is echter veel meer denkbaar. Ook is een nieuwsblog, in dit geval van de maanreizen, om te laten zien wat mogelijk is.

Bij het redigeren van uw website maken wij gebruik van:
De redactionele vaardigheden opgedaan als dagbladjournalist;
SEO, Search Engine optimalisering, waardoor een website goed scoort bij zoekmachines zoals Google;
Usability: hoe kijken mensen, uw klanten dus, naar een website;
Fotografie, die de tekst ondersteunt.

Mobiele toepassingen, zoals de Ipad en smartphones, worden steeds belangrijker. Daarom is het van belang dat sites gemaakt worden met software die hierop ingesteld is. Wij gebruiken WordPress vanwege de lage kosten, en vroeger ook Iweb van Apple, waarmee deze site nog is gemaakt. Naast ontwerp en uitvoering richten wij ons vooral op de redactie, zoals het maken van nieuwsberichten.

Standaard oplossingen, unieke uitvoering. Hierdoor worden mooie ontwerpen bereikbaar voor kleinere bedrijven en instellingen.